InterCarParts is een Internet-werkcombinatie van Lexmond Trading BV met een netwerk van gerenommeerde dealers, verspreid over de Beneluxlanden en Duitsland.

Lexmond Trading BV is als één van de marktleiders in de autobranche gespecialiseerd in Japanse en Europese carrosseriedelen, plaatwerk, verlichtingsdelen, bumpers, grillen, draagarmen, radiateuren en buitenspiegels.

Ons centraal magazijn is gevestigd aan Klaverblad 4 in Leidschendam. Wij zijn in staat onze dealers binnen de Beneluxlanden te bevoorraden binnen 24 uur. Onze dealers in Duitsland garanderen wij levering binnen 24-48 uur.

Aan de hand van uw postcode selecteren wij bedrijven bij u in de regio waar u de door u bestelde produkten kunt afhalen. Bij welk bedrijf u uw bestelling uiteindelijk afgeleverd wilt hebben geeft u zelf aan bij het plaatsen van uw definitieve bestelling.

Afhankelijk van de dealer kunt u besluiten om uw bestelling bij u thuis te laten bezorgen. Hiervoor brengen wij een kleine meerprijs in rekening.

Vanzelfsprekend besteden wij de nodige zorg aan verpakking en transport van onze produkten. Mocht desondanks een artikel u niet in goede staat bereiken dan garandeert Lexmond Trading BV tezamen met InterCarParts dat het produkt via de dealer wordt omgeruild of u ontvangt desgewenst het totale aankoopbedrag contant van uw dealer retour.

Verder maken wij u er op attent dat alle genoemde prijzen bruto-adviesprijzen zijn.
Informeer bij de dealer van uw keuze naar de voorwaarden voor het verkrijgen van kortingen en/of bonussen!


De merknamen ALFA ROMEO, AUDI, AUSTIN, AUTOBIANCHI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER/JEEP, CITROEN, DAEWOO, DAIHATSU, DATSUN/NISSAN, DODGE, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, ISUZU, KIA, LADA, LANCIA, MAN, MAZDA, MERCEDES, MITSUBISHI, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, ROVER, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, TALBOT, TOYOTA , VOLKSWAGEN en VOLVO, die gebruikt worden in onze catalogus en op websites zijn het wettelijk eigendom van de autofabrikanten. De merknamen, typeaanduidingen en genoemde originele referentienummers dienen alleen ter identificatie van de auto’s waarop de reparatiedelen gemonteerd kunnen worden. Onze reparatiedelen worden niet door de merkfabrikanten geproduceerd maar zijn
van gelijkwaardige kwaliteit. (Verordening van de Europese Unie Nr. 1400/2002)